23948sdkhjf

O'Learys tillbaka i Gamla stan med nytt koncept

Mat, sport och sociala aktiviteter ska få gästerna att stanna längre.

För några år sedan stängde O'Learys sin restaurang i Gamla stan i Stockholm. Nu har sportbarskedjan återvänt till samma lokaler med ett nytt koncept.

På O'Learys betonar man att även om adressen på Järntorgsgatan är densamma är det inte mycket som är sig likt. Det nya entertainment-konceptet går ut på att kombinera mat med socialt umgänge. Förutom de vanliga tv-skärmarna med sportsändningar finns nu även karaokerum, shuffleboard och pingisbord i den 880 kvadratmeter stora lokalen. Planlösningen är typisk för byggnader i området med många trappor, rum och nya vrår att upptäcka.

– I dag finns det nästan bara traditionella pubar i området och det märks att många suktat efter en plats som bjuder in till spontana besök och där kvällen kan få bli så lång som man själv vill, speciellt nu efter pandemin, säger Filip Moberg, enhetschef på O'Learys Gamla stan.

Filip Moberg kommer från en restaurangfamilj och har snabbt avancerat till enhetschef. 

Det känns riktigt kul att ta O’Learys tillbaka till Gamla stan med sin nya kostym och med ett helt nytt utbud.  

O’Learys har idag drygt 110 restauranger i 14 länder och ägs liksom Harrys av Social Eatertainment Group som spänt bågen rejält med ett uttalat mål om att fördubbla antalet O'Learys runt om i världen under de närmsta åren.

Under 2022 planerar sportbarskedjan att öppna sex till åtta nya enheter. Ytterligare en etablering är redan kommunicerad. En ny restaurang öppnar i höst i Mölnlycke.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047