23948sdkhjf

Svenskar bakom nästa norska Pinchos-restaurang

Restaurangkedjan Pinchos fortsätter sin nordiska expansion. Den svenska kedjan som klev in i Norge 2018 öppnar i mars sin fjärde norska restaurang under varumärket Pincho Nation. Det sker i Fredrikstad med svenska franchisetagarna Jörgen Wahlgren och Anders Gustavsson vid rodret.

Anders Gustavsson driver, förutom flera andra restauranger och ett hotell i Karlstad, redan två Pinchos-restauranger och kan konceptet väl. Han ser nu fram emot att introducera restaurangkonceptet i Fredrikstad.

Vi har fått en exceptionell möjlighet att öppna restaurang i en av Fredrikstads bästa lokaler och att etablera Pinchos unika koncept i ännu en stad i Norge. På Pinchos i Karlstad har vi haft många norska gäster från just Fredrikstad och de har verkligen tyckt om konceptet. Det känns därför extra roligt att nu kunna erbjuda samma upplevelse på deras hemmaplan, säger Anders Gustavsson.

Pinchos har med sina färgglada drinkar, meny av smårätter och app för bokning, beställning och betalning under de tio senaste åren växt till en franchisekedja med nu över 70 restauranger runt om i Sverige. Kedjan hoppas på en liknande utveckling i Norge. Jan Wallsin, vd Pincho Nation, förklarade för ett år sedan att potential finns för att öppna 15-20 restauranger i grannlandet under de närmaste åren. Det målet står fast.

Franchise är en modell som fungerar väl för Pinchos. Vi har ett väl fungerande koncept där våra drivna franchisetagare kan fokusera fullt ut på att leverera en fantastisk gästupplevelse. Anders och Jörgen har redan bevisat att de har vad som krävs och jag är övertygad om att Pincho Nation Fredrikstad kommer att bli en succé, säger Jan Wallsin.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078