23948sdkhjf

Krögarduons nya krog: Snart blir det Rummel i den nya paviljongen

Krögarduon Robin Moderato och Christopher Ellerstsson är redo att visa upp sin nya kvarterskorg på Norra Stationsgatan.

Det är öppningsdags igen för Robin Moderato och Christopher Ellerstsson. Den kända krögarduons senaste satsning har nu fått ett namn. Rummel heter det nya krogkonceptet som invigs nu i mars i Paviljongen, fastigheten som tagit form på Norra Stationsgatan i Stockholm.

Robin Moderato och Christopher Ellerstsson är inga duvungar. De har tidigare haft fingrarna i Vassa Eggen, Boqueria och tillsammans i Dining Club och senast Carousel. 

I oktober förra året presenterade duon planerna för den då namnlösa kvarterskrogen, där stor vikt kommer att läggas på dryck, konst och musik med målet att skapa en community och mötesplats för alla i området, såväl boende som besökare. 

Nu är det alltså klart att kvarterskrogen ska heta Rummel. Den 15 mars är det premiär.

– Namnet speglar våra ambitioner om en inkluderande och livfull plats med högt i tak, där gästerna njuter av god mat och dryck med modern europeisk twist, skriver de i inbjudan till premiärmiddagen.

Kökschef är Zakarias Silverberg.

I kvarteret vid Norra Station planerar fastighetsbolaget Humlegården ett stråk som ska binda samman Hagastaden och Vasastaden. Den nya paviljongen i trä sträcker sig över 375 kvadratmeter och består av två våningsplan med plats för flera restauranger samt bar, kafé och deli.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079