23948sdkhjf

Jureskogs gourmetburgare gästar Linas Matkasse

Kockprofilen har dansat vidare till ett samarbete med Linas Matkasse som i juni har fyra av Johan Jureskogs gourmetburgare på menyn.

Johan Jureskog, som var med i den senaste säsongen av Let's Dance, är känd för sin köttrestaurang AG och för hamburgerkedjan som bär hans efternamn. Snabbmatskedjan Jurekogs har numera 15 restauranger från Sundsvall i norr till Lund i söder.

Krögarens senaste skapelse består av fyra gourmetburgare som gästspelar på menyn hos Linas Matkasse fram till den 20 juni. Det handlar om en tryffelburgare, en italiensk kycklingburgare, en vegetarisk grillostburgare och en klassisk American burger.

– Jag är väldigt glad över samarbetet med Linas Matkasse. Det är roligt att fler får möjlighet att testa mina hamburgare men även upptäcka skillnaden som riktigt bra råvaror gör för smakupplevelsen, säger Johan Jureskog i en kommentar.

Tidigare har Linas Matkasse skapat maträtter med bland andra Zeina Mourtada, Frida Ronge, Filip Poon och Phillipe Cohen.

– Vi är otroligt nöjda över samarbetet med Johan Jureskog. Han delar vår värdering om kvalitet och vi ser fram emot att våra kunder ska få uppleva hans unika och smakfulla hamburgare hemma i sina kök, kommenterar Frida Bredin, marknadschef för Linas Matkasse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063