23948sdkhjf

Boston-inspirerat på O'Learys nya nöjespalats

Den nya O'Learys-krogen i Norrköping väntas stå klar till sommaren 2024.

Samtidigt som en av Göteborgs största sportbarer tagit ned O'Learys-skylten så fortsätter sportbarskedjans expansion i andra delar av landet. En ny krog ska öppnas i galleria Linden i Norrköping i vad som fastighetsbolaget Lundbergs beskriver som bolagets största nöjessatsning hittills.

Lokalen är på 2 800 kvadratmeter. Den nya krogen kommer också att förfoga över stadens första takbar med en terass på omkring 500 kvadratmeter. Totalt handlar det om en gemensam investering på cirka 100 miljoner kronor.

Förutom restaurang ingår utrymme för aktiviteter och underhållning i olika former i enlighet med O'Learys koncept. Gästerna kommer att kunna spela bowling, arkadspel, shuffleboard, dart och minigolf. Det kommer även finnas karaoke och nattklubb.

Byggnationen av O’Learys påbörjas under hösten 2023 och förhoppningen är att de första gästerna ska kunna ta emot lagom till sommaren 2024.

– Vi är väldigt stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i centrala Norrköping. O’Learys i Linden kommer att erbjuda en Boston-inspirerad upplevelse med sporten i fokus, amerikansk mat och en rad sociala aktiviteter. Vi tror att detta kommer bli en inspirerande plats för både vänner, kollegor och familjer att njuta av sport, god mat och dryck, musik och roliga aktiviteter, säger Andreas Myhrman, vd på Social Eatertainment Group, i ett pressmeddelande.

O’Learys har idag fler än 110 restauranger i 14 länder. Kedjan ingår i Social Eatertainment Group där det händer mycket just nu. Samtidigt som satsningen på en ny O'Learys presenteras i Norrköping så tappar gruppen franchisetagare. En av Göteborgs största sportbarer tog nyligen ned O'Learys-skylten och heter nu Grace Sportsbar. Flera franchisetagare har också nyligen lämnat gruppens andra stora kedja Harrys. Social Eatertainment Group vill samtidigt expandera Sing Sing som franchisekedja med målet att inom fem år öppna 40 karaokebarer i Norden, varav hälften i Sverige.  

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109