23948sdkhjf

MR Cake handplockas till Mood – ”en perfekt pusselbit”

Konditorprofilen Roy Fares öppnar sitt tredje kafé på Regeringsgatan i Stockholm.

Den 8 september 2017 öppnade Roy Fares och Mattias Ljungberg sin satsning MR Cake på Rådmansgatan i Stockholm. Två år senare tog de sitt framgångsrika koncept till rikets andra stad. Nu är det läge att ta nästa steg. Ett nytt MR Cake med samma mix av amerikanska bakverk och svensk fika öppar i början av nästa år i gallerian Mood i centrala Stockholm.  

– Vi har letat efter den perfekta platsen för vårt nya kafé ett tag nu och blev glada när denna lokal dök upp. Det är en härlig puls i Moodkvarteret och det är mycket som händer här, vi älskar utvecklingen som sker runt omkring och ser fram emot att bli en del av denna magiska citystadsdel, säger Roy Fares.

Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter, är minst lika entusiastisk.

– Vi är så glada att MR Cake blir en del av Mood! Vi handplockar koncept till bottenvåningarna som på bästa sätt kan skapa ett sammanhang och en helhet för de som arbetar, besöker och rör sig i kvarteret, och MR Cake är en perfekt pusselbit.

Det nya kaféet på Regeringsgatan kommet att erbjuda hela Mr Cakes sortiment med allt från cheesecakes, praliner och pannkakor till sallader, mackor och wraps. Allt kommer att bakas och lagas på plats. För att lyfta hantverket kommer gästerna att kunna titta in i produktionen.

Utöver frukost, lunch, brunch och fika kommer även catering ingå i erbjudandet. Kaféet kommer att ha ett nära samarbete med företagskunder för att möta den väntade efterfrågan kopplad till de många kontoren i närområdet.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094