23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Sabis bakom nya mat- och konferenssatsningen Fenix Sthlm

Gastropol är matdelen i mötesplatsen i den växande stadsdelen, Hagastaden.

Den nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm ska stå klar 2030. En stadsdel som länkar samman Solna med Stockholm city. Nu öppnar familjeföretaget Sabis mötesplatsen Fenix Sthlm vid Torsplan i stadsdelen, som består av deli, bar och bistro men även konferenslokaler, gym och en takbar.

– Vi är så glada att äntligen få välkomna gäster till Fenix Sthlm, en mötesplats med fokus på utveckling, innovation, hållbarhet och en bra arbetsmiljö, säger Margareta Gustavsson, platschef på Fenix Sthlm.

Matdelen, Gastropol, är både deli, bar och bistro drivs av food and beverage managern Mattias Berggren. Med inriktning på ekologiska och hållbara råvaror, från bland annat lokala gårdar och producenter.

Konferensdelen består av sju konferensrum med plats för upp till 100 personer samt coworking-ytor, designad av Studio Stockholm. Längst upp i huset finns även en exklusiv takbar med utsikt över Vasastans takåsar.

Öppning Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.072|instance-web02