23948sdkhjf

Här öppnar två nya krogar i expansiva Hagastaden

Din-Din och Art gör sällskap med redan etablerade Rummel i Stockholms nya expansiva stadsdel.

Den framväxande nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm, som binder samman Solna och Stockholms innerstad, är en attraktiv spelplan för nya mötesplatser. Tidigare har RS Fastfood bland annat berättat om Sabis nya satsning Fenix Sthlm

Nu satsar även Humlegården fastigheter på att göra kvarteret Norra Station i den nya stadsdelen till en destination för mat och dryck i Stockholm. Tidigare i år öppnade restaurang Rummel med de välkända krögarna Robin Moderato och Christopher Ellertsson. Nu står det klart att under våren nästa år öppnas ytterligare två restauranger i kvarteret; Restaurang Art och Din-Din Club, enligt ett pressmeddelande.

– Det är två etablerade restaurangkoncept som är viktiga pusselbitar för att skapa en levande plats med spännande aktörer, attraktiva upplevelser och ett riktigt bra utbud för de som bor, arbetar eller besöker området, säger Fredrik Lantz, fastighets- och uthyrningschef på Humlegården.

Art, med inspiration från speakeasys (hemliga krogar) i New York och Berlin, ligger i dag på Döbelnsgatan i Stockholm. I april flyttar restaurangen till en yta om 465 kvadratmeter på Norra Stationsgatan 65.

Din-Din Club etablerar sin fjärde restaurang i Stockholmsområdet. Konceptet är streetfood i form av asiatiska rätter med bland annat bowls, ramen och rolls. De öppnar redan i januari på 145 kvadratmeter med ingång från Norra Stationsgatan 61.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078