23948sdkhjf

Schysst käk på Cirkle K – blir Sveriges ”största kebabrestaurang”

Tre kebabrullar från Schysst käk adderas till bensinmackskedjan snabbmatsmeny.

Cirkle K fortsätter att etablera nya samarbeten. Förutom ett svinnsamarbete med Löfbergs har Pizza Hut flyttat in på flera stationer och nu tar Schysst käk hemmakebaben ut på vägarna med hjälp av bensinmackskedjan.

Med start nu i oktober kommer Circle K:s version av hemmakebaben att serveras till hungriga gäster runt om i landet. Kedjan försöker lansera sig som Sveriges största kebabrestaurang.

– Det händer fantastiska saker när man hittar en likasinnad partner, och det har vi verkligen gjort i Schysst Käk. Vi är båda snabbfotade, drivna, nyfikna och vill gärna testa nya saker. Därför känns samarbetet både självklart och överraskande samtidigt, och det tror vi blir en vinnande kombination. Vi ser fram emot att erbjuda en folkkär kebabrulle till våra kunder, säger Stefan Andréasson, senior manager food på Circle K.

Schysst käk grundades 2015 och är i dag ett av Sveriges mest snabbväxande livsmedelsföretag. Företaget breddar nu middagskoncpetet som finns i dagligvaruhandeln.

Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk:

– Vi är en del av många familjers helgmiddagar. Nu vill vi kunna vara med när man är på väg hem från träningen, åker på semester eller när man strögar med epan. Att vi flyttar hem till Circle K känns självklart, K:et står ju för kebab!

Det kommer att finnas tre kebabrulle-varianter att välja mellan på Cirle K.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095