23948sdkhjf

Succéstart för bakprofilens kafé Sweets by Camilla

Köerna ringlade långa när influencern Camilla Hamid öppnade kafé i centrala Stockholm.

Det blev en succéstart för influencern och receptkreatören Camilla Hamid när hon i tisdags öppnade sitt kafé Sweets by Camilla. Kön ringlade lång till lokalen i centrala Stockholm och de tre första dagarna sålde kaféet slut på allting innan stängning. 

”Vi är otroligt tacksamma över ert stöd och att ni kommer till oss och handlar! I två dagar har vi haft öppet och har sålt slut innan stängning varje dag. Imorgon öppnar cafét 12.00 så vi har tid och utrymme för att komma ikapp och baka upp ännu mer till er. Återigen TACK , detta hade inte varit möjligt utan er”, skrev Camilla Hamid på kaféets Instagram efter den andra öppna dagen.

Camilla Hamid är influencern inom bakning som sticker ut för att hon bär slöja. Hon började som bloggare 2015 (My Kitchen Stories) och har nu också ett Instagramkonto med 543 000 följare. Bakprofilen har även en populär Youtube-kanal, har skrivit flera kokböcker, är bakningsexpert i tv och har förärats rollen som sommarpratare. Och nu är hon alltså även kaféägare.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078