23948sdkhjf

Storköksgrossisten expanderar – på väg mot nationell täckning

Helhetsleverantör av råvaror och förbrukningsmaterial till restauranger utökar med en sjunde enhet.

Storköksgrossisten, SKG, expanderar med en ny enhet i Jönköping. Med kontor i Lidköping, Kalmar, Uddevalla, Halmstad, Stockholm och Göteborg sedan tidigare har SKG nu full täckning i södra och mellersta Sverige och är på god väg att uppnå målet om nationell täckning.

– Vi är jätteglada över att välkomna SKG Jönköping till SKG-gruppen. Den nya enheten gör att vi får ännu större muskler. Det är en viktig milstolpe i vår ambition att bli en partner till restauranger i hela landet, säger Ali Koca, vd för Storköksgrossisten. 

Storköksgrossisten, SKG, är en helhetsleverantör av råvaror och förbrukningsmaterial till restauranger, pizzerior, gatukök och kvarterskrogar. Företagets omsättning har växt till 1,7 miljarder kronor.

– SKG är en stark aktör som har haft en fantastisk utveckling. Att vår verksamhet nu kommer in i SKG-familjen stärker oss ytterligare och gör att vi kan fortsätta leverera riktigt bra erbjudanden till restauranger i vår region. Vi ser fram emot att fortsätta att utvecklas tillsammans, säger Abra.ham Hanna, vd på Jönköpingsenheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078