23948sdkhjf

Miss Voons skapare ska förnya indiska köket på ny hotellkrog

I mars öppnar Jonas Svensson Indias's där han ska tolka det moderna indiska köket på samma som han tolkat det asiatiska på Miss Voon. Den nya krogen ska hedra Elite Hotels grundare.

Han är känd för att ha skapat Miss Voon. Nästa satsning från Jonas Svensson är indisk. Den 8 mars öppnar India's i Vassa Eggens tidigare lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. 

Jonas Svensson vill med sin nya skapelse kombinera det bästa av indisk matlagning med moderna, innovativa influenser.

– Mitt mål är att föra samman det traditionella och det moderna på ett sätt som hyllar Indiens rika kulinariska arv, samtidigt som vi erbjuder något helt nytt och spännande för våra gäster. 

Tillsammans med mitt team kommer vi att tolka vad vi kallar för ”Modern Indian Cuisine” på samma sätt som vi en gång i tiden började vår resa med Miss Voon och vår tolkning på de asiatiska köken, fortsätter Jonas Svensson som även står bakom Miss Voons systerkrog, den asiatiska gastropuben Goma.

Den nya satsningen görs ihop med Elite Hotel Stockholm Plaza som ligger på samma adress. Namnet är en odé till hotellkoncernens grundare Bicky Chakraborty, vars barnbarn heter India.

– Öppningen av India’s är inte bara en viktig milstolpe för vår hotellkedja, utan också ett sätt att hedra min fars minne. Vi är övertygade om att Jonas Svenssons passion och kreativitet kommer att göra India's till en av Stockholms mest spännande matdestinationer, säger Elite Hotels ägare Caroline Chakraborty.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063