23948sdkhjf

Laziza etablerar sin första och största restaurang utanför Malmö

Den libanesiska restaurangkedjan Laziza öppnar i Lund.

I slutet av 2025 ska Laziza öppna sin ute i Hyllie i Malmö. Nu planerar de sin fjärde etablering men i en ny stad. I augusti 2024 öppnar de dörrarna i Lund som blir deras första restaurang utanför Malmö.

Det nya stället är beläget i Wihlborgs fastighet Alfahuset i forskningsbyn Ideon där runt 400 företag med cirka 10 000 anställda arbetar. Laziza har redan sett en stor efterfrågan på deras utbud då många av deras cateringkunder befinner sig inom Ideonområdet. Den nya restaurangen blir Lazizas största hittills med 200 platser för sittande gäster.

– Vi levererar redan idag till flera företag på Ideon och ser en stor efterfrågan på den mat vi erbjuder. Extra roligt är det att etablera sig i Lund som ligger i framkant på hållbarhetsområdet då vi håller på att växla upp vårt hållbarhetsarbete med egna odlingar och samarbete med lokala producenter. Etableringen blir lite av en omstart för oss då vi passar på att förtydliga och stärka vår identitet, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094