23948sdkhjf

Gröna Lunds tidigare vd ska ta Boulebar till nya höjder

Ett riktigt kap, säger koncernens vd Henrik Kruse om värvningen av Magnus Widell.

Magnus Widell var vd för Gröna Lund i tio år.  Nu ska han ta Boulebars svenska verksamhet till nya höjder.

Utnämningen av ny vd beskrivs som ett viktigt steg i Boulebars framtidsplaner, som trots konjunkturen inkluderar fortsatt utveckling och expansion. 

– I Magnus ser vi en enormt erfaren ledare som trots sina år i branschen fortfarande är nyfiken och ambitiös. Vi har mycket att göra och möjligheterna för oss är stora, och Magnus blir den perfekta kandidaten för att fortsätta utveckla Sverige. Han är ett riktigt kap för oss, säger Henrik Kruse, koncern-vd på Boulebar Group.

Magnus Widell lämnade Gröna Lund i september 2022 och har sedan dess varit konsult i egna upplevelsebolaget Moment Group. Hos Boulebar blir han ansvarig för den svenska verksamheten.

– Jag är väldigt glad över att få ansluta till det härliga gänget på Boulebar. Här finns stora ambitioner och tydliga mål, men som innerst inne drivs av kärleken till boule och kulturen runt sporten. Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål, säger Magnus Widell, ny vd för Boulebar Sverige.

Totalt har Boulebar nu tolv anläggningar, varav merparten i Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094