23948sdkhjf

Mästerkock öppnar restaurang med Penny Parnevik

Christin Kashou står för kökskunskaperna och Penny Parnevik för kändisfaktorn när dörrarna slås upp till nya restaurang Parken. 

Både Christin Kashou och Penny Parnevik har en stark närvaro på sociala medier. Nu blir de två 27-åringarna restaurangägare ihop.

Christin Kashou vann tv-tävlingen Sveriges Mästerkock 2021 och har både erfarenheter från restaurangköket och en sommelierutbildning.

– Att vinna Sveriges mästerkock var en dröm som blev verklighet. Nu är jag redo att ta min passion för mat och dryck till nästa nivå genom att öppna min första restaurang, säger hon i ett uttalande.

Den 9 april slår dörrarna upp för restaurang Parken på Östermalm i Stockholm. Där ska lunch- och middagsgäster erbjudas en meny med influenser från medelhavet som flörtar med Mellanöstern och Christin Kashous egna palestinska rötter.

Affärskompanjonen Penny Parnevik tillhör en av Sveriges mest kända familjer och har sedan hon flyttade med maken Douglas Murray från USA till Sverige gjort sig ett eget namn som influenser och tv-profil.

– Vi är så glada att äntligen få välkomna alla till oss på Parken, som vi hoppas kan komma att bli en samlingsplats – mitt i hjärtat av stan. En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut. Bara att få sitta och äta gott bredvid mina barns favoritlekplats känns helt underbart, säger Penny Parnevik i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079