23948sdkhjf

Picadeli öppnar ännu en restaurang i storstaden

Picadeli etablerar sig i stadsdelen Gårda i Göteborg. ”Vi har en vision om att sätta framtidens snabbmat på kartan”, säger Picadelis Sverigeschef.

Salladsbarbolaget Picadeli öppnar sin femte restaurang i Göteborg.

– Vi har en vision om att sätta framtidens snabbmat på kartan. Det gör vi genom att göra god, hälsosam och prisvärd snabbmat tillgänglig för fler, och servera den med Picadelis smarta foodtech-innovationer. Den nya franchise-etableringen i Gårda är ytterligare ett steg framåt på den resan, kommenterar Daniel Billfeldt, Sverigechef för Picadeli, i ett pressmeddelande.

Enligt bolaget köper en halv miljon sallader från någon av landets 1 000 salladsbarer varje vecka. Den nya etableringen i Gårda har cirka 20 sittplatser. Genom digitala skärmar och etiketter kan gästen överblicka sortimentet, och få information om allt från ingrediensernas allergener till klimatpåverkan.

– Gårda är en vacker del av Göteborg med lång industrihistoria, som nu befinner sig i en spännande expansionsfas. Vi är så glada över Picadelis nya etablering här, och för att få vara en del av den utvecklingen, säger Daniel Billfeldt.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078