23948sdkhjf

Frukost med finess

Årets Arla Frukosttuppen gick till Lejondals Slott i Bro med John Bauer Hotel i Jönköping och Continental Hotel i Stockholm på delad andraplats.Juryns motivering var: »För en frukostbuffé som väl motsvarar de mycket höga förväntningar som inramningen anger. De väl genomtänkta detaljerna skapar en kedja av upplevelser, lika mjuka och behagliga som de smoothies gästen möts av.«Det har varit ett digert arbete för juryn att utse årets Frukostupp. 13 var i semifinal och tre gick till final där alltså Lejondals Slott drog det längsta strået.Det blev stort jubel på den vackra konferensanläggningen när beskedet om segern kom.»Det var som att få nobelpriset«, sa de tre ansvariga, kallskänkan Kristina Svens och Birgitta Nilsson och Inger Blomquist i servisen. »Det är jättekul och ett fint bevis på att vi jobbar rätt.«Alla i juryn blev mycket imponerade av detaljerna i Lejondals frukostbuffé. Ostindiskt porslin som enligt uppgift många manliga konferensgäster har kommenterat på ett positivt sätt. Här finns också underbara yoghurtdrinkar, så kallade smoothies, hembakt bröd, flera sorters hemlagad marmelad i små, vackra skålar, kulturmjölk av alla slag, olika sorters juicer, hemlagad müsli med mera. Om man skulle vilja fira någonting på morgonen finns till och med en flaska mousserande i ishink och vackra glas.Sist men inte minst är själva miljön finstämd där man sitter och äter på en vacker veranda med utsikt över vattnet och både Birgitta och Inger ser till att fylla på både kaffe och te vid borden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11