23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Svenskt lammkött med exotiska tillbehör

Svensken äter alltmer lammkött. Även om vi ligger långt från Nya Zeelands konsumtion på 18,2 kilo per år har vi idag lyckats komma upp i en konsumtion på 0,9 kilo. - Lamm har blivit tredigt. Vi ser fler och fler lammrätter på restaurangmenyerna och i TVs matlagningsprogram. Svenskarnas resande och invandrarnas matkultur har säkert också inspirerat och ökat intresset för lamm. Vi bidrar med att ge konsumenterna tips på hur de kan tillreda svenskt lammkött enligt exempelvis indisk tradition, säger Cecilia Öster, informationschef på Scan Foods, som nu kommer ut med en receptbroschyr med spännande lammrecept.Lammkonsumtionen i olika länder: Nya Zeeland 18,2 kiloAustralien 16,5 kiloGrekland 13,8 kiloIrland 7,2 kiloStorbritannien 6,7 kiloSverige 0,9 kilo

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|