23948sdkhjf

Två nya till Svenska Möten

Bokenäs utanför Uddevalla och Gripsholms Värdshus Hotell och Konferens i Mariefred – Svenska Möten växer med ytterligare två medlemmar.
»Det är glädjande att Svenska Möten fortsätter att växa. Med Bokenäs får vi en ny kustnära anläggning – en viktig del i den förstärkning som vi nu gör i region väst. Vi är också glada att Gripsholms Värdshus Hotell och Konferens kommer tillbaka till Svenska Möten, vilket vi tar som ett bevis på vår positiva påverkan«, säger Johan Fägerblad, VD för Svenska Möten.

Bokenäs är en av Europas främsta kretsloppsanläggningar och erbjuder mötesrum och lägenheter med havsutsikt.
»Svenska Möten är den bästa organisationen för möten och konferenser och vi kommer att ta en aktiv roll där«, säger Lars Eric Fält, VD och ägare av Axia Hotel Management som ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Bokenäs.

Gripsholms Värdshus Hotell och Konferens är Sveriges äldsta värdshus med en historia som daterar tillbaka ända till 1609. Svenska Kocklandslaget har sitt träningskök där och gästerna kan själva laga mat tillsammans med en kock.
»Vi är idag starka på privatmarknaden och kommer att arbeta aktivt mot mötes- och konferensmarknaden, varför det är helt naturligt för oss att bli medlemmar i Svenska Möten«, säger Pernilla Rehnberg, VD på anläggningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066