23948sdkhjf

Oväntat koncept på PUB

Restauranger och caféer belägna inne i ett varuhus är inget nytt. Varuhuset PUB i Stockholm har valt att göra tvärtom och öppnar butik i en restaurang.
Den 10 maj kommer PUB att öppna Möbelbutiken i bistron inne på AG 925. Tanken med den så kallade guerillabutiken är att den ska finnas tillgänglig under en kort och begränsad period och visa ett smalt men unikt utbud.

I Möbelbutiken kommer det att finnas ett collage av vintagemöbler med olika luckor med nycklar som gästerna antingen kan köpa via menyn eller i baren. Gästen vet inte vad som finns bakom dörren när han/hon väljer nyckeln. En nyckel kostar 500 kr, men alla saker som finns i möbeln är värda minst 1 000 kr.
»Det här är första gången något liknande görs på den här nivån i Sverige. Vi vill skapa ett socialt rum där människor ska bli överraskade över det annorlunda sättet att presentera ett butikskoncept och ett handplockat urval«, säger PUB:s varuhuschef Tommy Johansson.

Möbelbutiken är ett led inför öppningen av PUB.03 i augusti då PUB presenterar ett varuhus som ska mäta sig med internationella livsstilsrelaterade varuhus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078