23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

RS och Sommelierföreningen inleder samarbete

För att matcha gastronomin i Sverige som har utvecklats i rekordfart borde fler sommelierer arbeta på restaurang. Det är en av målsättningarna med det nya samarbetet.

»Sommeliererna är en viktig grupp och står för landets ledande dryckeskompetens. Vi på RS känner oss stolta att få hälsa Sommelierföreningen välkomna som samarbetspartner«, säger RS chefredaktör Lina Wallentinson.





I samarbetet ingår bland annat att Sommelierföreningens 300 medlemmar får tidningen RS – Restauranger & Storkök.



»Genom RS når vi rätt målgrupp och vår förening syns i rätt sammanhang. För våra medlemmar är det en fördel att följa med och uppdatera sig i vad som händer i branschen genom tidningen«, säger Göran Klintberg, ordförande i Sommelierföreningen.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.063