23948sdkhjf

Medvind för Nordic Service Partner

Årets första kvartal visar på fortsatta framgångar för Nordic Service Partner (NSP). I Sverige och Danmark låg tillväxten på 13 respektive 11 procent.
Jämfört med första kvartalet 2006 ökar NSP sin omsättning med 83 procent och hamnar första kvartalet 2007 på drygt 117 miljoner kronor. Enligt VD Ulf Wahlstedt är det till stor del bolagets fokus på drift och personalens trivsel som ligger bakom de positiva siffrorna.

»Vi gynnas också av utvecklingen på snabbmatsmarknaden. Luncher har alltid varit stort, men på senare tid har middagar vuxit och vid dessa tenderar kunderna att handla mer«.

Minst tre nya Burger King-restauranger planerar NSP att etablera per år, stora enheter med en beräknad omsättning på 18-20 miljoner kronor.
»Vi ser en väldigt spännande expansion framför oss de kommande åren, säger Ulf Wahlstedt till beQuoted. NSP är också en attraktiv partner i de stora köpcentrum som kommer att byggas eller byggas om under kommande år, där vi kan komma in med våra food courts. Vi avser att tillhandahålla de typer av restauranger som köpcentrumets ägare och kunder efterfrågar. Till exempel kommer vi att kunna erbjuda någon form av asiatisk mat«.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063