23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Svenskar om eko

Vem är den ekologiska konsumenten? Och vad tycker de om ekologiskt på restaurang? Svaren får du på Interfood i Göteborg den 4-6 september.

På mässan presenterar undersökningsföretaget GfK Sverige en marknadsundersökning som visar hur den svenske ekologiska konsumenten ser ut, förändringar i inköpsbeteende till följd av t ex klimatdebatten samt hur konsumenten ser på ekologiska alternativ som serveras på restaurang.





»Vi kommer också att göra en liveundersökning där mässdeltagare kan svara på några frågor om sin syn på ekologiska livsmedel. Resultaten uppdateras löpande och jämförs mot fakta vi har om den svenska populationen. Det ger ingen representativ bild av mässbesökaren men kanske hjälper till att öka intresset för frågeställningen«, berättar Bo Engström, Business Development Manager på GfK Sverige.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.078