23948sdkhjf

Svenska Kockars Förening i samarbete med RS

Branschtidningen RS – Restauranger & Storkök inleder fr o m årsskiftet ett samarbete med Svenska Kockars Förening, SKF. Och knyter bl a närmare kontakt med Svenska Kocklandslaget.
»Med samarbetet hoppas vi kunna fortsätta utveckla vår bransch. Vi har många medlemmar redan idag, men vill självklart gärna bli ännu fler, något vi hoppas att samarbetet med en kvalitetstidning som RS ska ge«, säger Peter Wilbois, ordförande i SKF.

SKF, som också har Svenska Kocklandslaget under sina vingars beskydd, har många aktiviteter på gång. Just nu pågår en ekologisk satsning där medlemmar ur Kocklandslaget utbildar SKF:s distriktsmedlemmar som sedan kan föra ut ett ökat ekotänk på bred front runt om i Sverige.

I samband med förberedelserna inför OS 2008 är det inte bara Svenska Kocklandslaget vi kommer att höra talas om det närmaste året. I många distrikt sjuder också förberedelserna kring de regionala lagen.

En av SKF:s uttalade ambitioner är att få in fler yngre medlemmar. RS kommer därför två gånger om året att genomföra värvningskampanjer till elever vid hotell- och restaurangskolorna.

»Vi är jätteglada att SKF väljer att komma tillbaka till oss på RS. Medlemmarna i SKF är vår klockrena målgrupp vad gäller läsare. Både att få jobba med SKF och dess distrikt samt Kocklandslaget är något vi känner oss stolta över«, säger Lina Wallentinson, RS chefredaktör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078