23948sdkhjf

Malmös bästa utehäng

Tempo Bar & Kök är vinnaren av Årets uteservering i Malmö. Restaurang Kamaki fick ett hedersomnämnande av Gatukontoret i Malmö stad och tidningen Metro Skåne.
Malmö har över 400 uteserveringar och tanken arrangemanget är att lyfta kvaliteten och inspirera restaurang- och caféägare till att främja, utveckla och bevara en levande utemiljö.

Enligt juryn vinner kvarterskrogen Tempo Bar & Kök utmärkelsen Årets uteservering för att »i ett massivt utbud sticka ut med en egen stil och ett genom tänkt koncept för både öga och gom. Med relativt enkla grepp har Malmös uteliv berikats med en uteservering som är såväl öppen och inbjudande som nyskapande och trendig.«

Restaurang Kamaki belönades även den med ett hedersomnämnande för den tydliga kärleken till maten och gästerna, där taket av murgröna förstärker kopplingen till Medelhavet.

Bland årets jurymedlemmar fanns restaurangägaren David Kallós, som uppmärksammats för sin metod att handskas med invasionen av mördarsniglar. Han gjorde helt enkelt toast på dem med bacon, lök och chili.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062