23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Första semifinalisterna klara

143 kockar skickade in tävlingsbidrag till tävlingen, vilket är rekordmånga. De anmälde sig med sitt bästa recept på valfri varmrätt. Enda villkoret var att rätten måste innehålla minst en mejeriprodukt utöver smör. En jury bedömde bidragen helt anonymt. De seminfinalister som tävlar om en finalplats när de möts i Malmö den 22 oktober, är:

Tomas Diederichsen, Ulfsunda Slott, Bromma

Robert Hedman, Hufvudsta Gård Mat & möten, Solna

Edin Dzemat, Linnea Art Restaurant, Göteborg

Jonatan Fogel, Ulfsunda Slott, Bromma

Magnus Persson, Carl Michael, Stockholm

Sofia Bodovic Olsson, Basement, Göteborg

Jonas Espefors, Salt & Sill, Klädesholmen

Jesper Bogren, Swedish Taste, Göteborg

Linus Palm, Rymd Restaurang & Skybar, Lidköping

Jakob Lells, Skanörs Gästgifvaregård, Skanör

Jonas Bolling, Ski Lodge Engelberg/No 1 Gastronomy, Stockholm

Andreas Landén, Collegium Konferens & Restaurang/Hagdahls Kök, Linköping

Den 2 november offentliggörs de tolv kockar som tävlar i den andra semifinalen i Åre den 14 november. Vinnarna i respektive semifinal går direkt vidare till final. Åtta kockar från semifinalerna går vidare på poäng och gör upp om de återstående fyra finalplatserna vid "Sista chansen" i Stockholm den 29 november. Totalt är det sex kockar som tävlar om titeln Årets Kock i finalen i Globen, Stockholm den 3 februari 2011.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.066|