23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Malmen har ny mat- och dryckeschef

Sedan den 3 januari är det krögaren Daniel Pettersson som basar över restaurangverksamheten vid Scandic Malmen i Stockholm.

Daniel

Pettersson, grundare och tidigare ägare till Stockholmsrestaurangerna Esperanto

och Råkultur, är sedan den 3 januari chef för all mat och dryck på Scandic

Malmen vid Medborgarplatsen på Södermalm.Han ska, enligt ett pressmeddelande, ytterligare förfina upplevelsen

av hela hotellet genom att bidra med inspiration, förnyelse och perfektion i

restaurangerna.– För egen del känns det här superspännande. Jag

har följt hur Scandic på senare år, genom både Anglais och Malmen, visat att

det går att driva individuella restauranger i hotellkedjeformat. Det är en

inspirerande utmaning att vara med och lyfta detta ytterligare och jag vill

skapa den höga kvalitetsstämpel som hotellrestauranger har internationellt,

säger Daniel Pettersson i en kommentar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web04