23948sdkhjf

Malmen har ny mat- och dryckeschef

Sedan den 3 januari är det krögaren Daniel Pettersson som basar över restaurangverksamheten vid Scandic Malmen i Stockholm.

Daniel


Pettersson, grundare och tidigare ägare till Stockholmsrestaurangerna Esperanto


och Råkultur, är sedan den 3 januari chef för all mat och dryck på Scandic


Malmen vid Medborgarplatsen på Södermalm.Han ska, enligt ett pressmeddelande, ytterligare förfina upplevelsen


av hela hotellet genom att bidra med inspiration, förnyelse och perfektion i


restaurangerna.– För egen del känns det här superspännande. Jag


har följt hur Scandic på senare år, genom både Anglais och Malmen, visat att


det går att driva individuella restauranger i hotellkedjeformat. Det är en


inspirerande utmaning att vara med och lyfta detta ytterligare och jag vill


skapa den höga kvalitetsstämpel som hotellrestauranger har internationellt,


säger Daniel Pettersson i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062