23948sdkhjf

Thaimat i fjällen

Nu är det premiär för thaimat i fjällen. Tasty Thai öppnar i Stöten i Sälenfjällen.
Tasty Thai har öppnat en restaurang i Stöten i Sälen och är därmed den första thairestaurangen i fjällmiljö. Vd för Stöten i Sälen, Jens P Stenseth berättar att satsningen är ett steg mot att möta den nya tidens gäster.

- Vi ser tydliga tendenser bland våra gäster och vad de önskar på sin semester. Maten är en del av det. Det ställs helt andra krav i dag. Det ska finnas ett bredare utbud av såväl aktiviteter som restauranger vilket ställer helt nya krav på semesterorterna. Det räcker inte med pizza, hamburgare och bra skidåkning. Det måste finnas mer.

Som en del i att möta de nya och högre kraven har Stöten i Sälen blivit franchisetagare till Tasty Thai.

- En del av de tendenser vi ser är att våra gäster efterfrågar nyttigare mat. Det ska finnas samma utbud som hemma. Thaimat har blivit mycket populärt i Sverige och finns ju nästan överallt, men inte i fjällen. Därför är så vi såg potentialen i det här. Det är ett steg mot ett bredare och nyttigare utbud, säger Jens P Stenseth.

Restaurangen kommer att drivas som en säsongsrestaurang och ha öppet fram till den 25 april 2011 för att därefter ta en paus till nästa vintersäsong. Restaurangen ligger i Lyan Bar & Kök i Stöten i Sälen.

- Maten går även att beställas som take away vilket har visat sig vara mycket populärt. Många som bor i stuga orkar inte ställa sig och laga mat när de kommer hem men vill kanske inte äta pizza varje dag. Då är det här ett perfekt komplement, fortsätter Jens P Stenseth.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063