23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Snabbmat, café-, och restaurang under ett tak

Den 2-3 februari är det dags för easyFairs mässor FASTFOOD & CAFÉ / RESTAURANGEXPO 2011 på Kistamässan i Stockholm. Det är första gången som de två mässorna går samtidigt.

– Två stora

branschmässor under ett tak innebär att hela branschen - såväl stjärnkrögaren

som caféägaren - hittar något matnyttigt bland produkter, utställare och

seminarier på mässorna, säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för mässorna.200 utställare

kommer att visa produkter, tjänster, nyheter och trender inom snabbmat, café

och restaurang under de bägge dagarna dagar. – Förregistreringen

för besökare är rekordhög i år, vilket visar att vi har ett väl fungerande

koncept som besökarna uppskattar. Det är kul att se att både utställare och

besökare är så intresserade av mässorna, säger Ann-Kristin Mogren.FASTFOOD &

CAFÉ och RESTAURANGEXPO bjuder också många talare inom en mängd områden som rör

branschen. Här kan besökarna få veta mer exempelvis om framtidens trender och

hur de gör sina verksamheter eftertraktade. Bland talarna märks Erik Lallerstedt,

Peter Kreiner från danska Noma, mästerbaristan Kaveh Azzizian, Pär Larshans

från Max hamburgerrestauranger samt de engelska trendspanarna thefoodpeople.Dessutom leder

nobelkocken Johnny Johansson en paneldebatt om ämnet mat i offentlig sektor. I

debatten möts representanter från såväl privat som offentlig sektor och

diskuterar frågor kring vad som händer med maten i den offentliga sektorn och

om kostnaderna får styra över skolmatens näringsinnehåll.Tidningen Fast

Food finns förstås på plats, i monter E:04.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.065|