23948sdkhjf

Snabbmat, café-, och restaurang under ett tak

Den 2-3 februari är det dags för easyFairs mässor FASTFOOD & CAFÉ / RESTAURANGEXPO 2011 på Kistamässan i Stockholm. Det är första gången som de två mässorna går samtidigt.

– Två stora


branschmässor under ett tak innebär att hela branschen - såväl stjärnkrögaren


som caféägaren - hittar något matnyttigt bland produkter, utställare och


seminarier på mässorna, säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för mässorna.200 utställare


kommer att visa produkter, tjänster, nyheter och trender inom snabbmat, café


och restaurang under de bägge dagarna dagar. – Förregistreringen


för besökare är rekordhög i år, vilket visar att vi har ett väl fungerande


koncept som besökarna uppskattar. Det är kul att se att både utställare och


besökare är så intresserade av mässorna, säger Ann-Kristin Mogren.FASTFOOD &


CAFÉ och RESTAURANGEXPO bjuder också många talare inom en mängd områden som rör


branschen. Här kan besökarna få veta mer exempelvis om framtidens trender och


hur de gör sina verksamheter eftertraktade. Bland talarna märks Erik Lallerstedt,


Peter Kreiner från danska Noma, mästerbaristan Kaveh Azzizian, Pär Larshans


från Max hamburgerrestauranger samt de engelska trendspanarna thefoodpeople.Dessutom leder


nobelkocken Johnny Johansson en paneldebatt om ämnet mat i offentlig sektor. I


debatten möts representanter från såväl privat som offentlig sektor och


diskuterar frågor kring vad som händer med maten i den offentliga sektorn och


om kostnaderna får styra över skolmatens näringsinnehåll.Tidningen Fast


Food finns förstås på plats, i monter E:04.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094