23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Niklas Ekstedt tar över Arnoldshusets kök

Niklas Ekstedt tar över köket i Arnoldshuset och ska förutom konferensluncher erbjuda matlagningskurser och festmiddagar.

Niklas Ekstedt

och hans kockar har tagit över rodret i köket på anrika Arnoldshuset. Han driver även Restaurang 1900 i Stockholm.– Det

viktiga är att matkulturen sprids vidare, att generationen före oss lär ut vad

de en gång lärt sig. Att det som min mamma en gång lärde sig av sin mamma går

vidare i generationen. Matlagning är ett av de sista hantverken vi har kvar i

hemmet och om vi inte värnar om det kommer det helt att försvinna i ett av hav

av pinjenötter, ruccolasallad och soja. Jag har länge drömt om att få en egen

matstudio, och samarbetet med Arnoldshuset har förverkligat min dröm, säger

Niklas Ekstedt i en presskommentar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|