23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Ny hovmästare på Högberga Gård

Gustav Widell är nytillträdd hovmästare på Högberga Gård på Lidingö.

Tanken är att Gustav Widell ska höja kvaliteten i


restaurangen ännu mer. Som sommelier ska han också vara med i konceptutvecklingen


av den toscanska vinfabriken och höja upplevelsen för gästerna i både matsalar


och festvåning. Gustav kommer senast från en tjänst som restaurangchef på


Grythyttans Gästgivaregård.– Den expansionsfas vi nu befinner oss i ger oss möjlighet att anställa fler


passionerade medarbetare. Vi är mycket glada att få hälsa Gustav välkommen


till vårt team, säger Johan Hjort, vd för Högberga Gård.– Det känns otroligt inspirerande och roligt att börja min


nya tjänst på Högberga Gård. Jag ser fram emot jobbet och att vara delaktig i


att utveckla ett redan framgångsrikt koncept, säger Gustav Widell själv i en


kommentar.










BREAKING
{{ article.headline }}
0.094