23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Krogveckan slog rekord

Över 20 000 matgäster besökte någon av de 164 restauranger som deltog i Krogveckan. Detta kan jämföras med höstens Krogvecka, som hade 12 000 matgäster fördelade på 113 krogar.

Söndagen den 17 april avslutades den tio dagar långa

Krogveckan, där restaurangbesökare har kunnat prova maten på olika restauranger

runt om i Sverige till ett riktigt bra pris. Denna andra omgång av Krogveckan överträffade förväntningarna

rejält: över 20 000 matgäster besökte någon av de 164 deltagande

restaurangerna, att jämföra med höstens Krogvecka med 12 000 matgäster

fördelade på 113 medverkade krogar.För restaurangerna ger Krogveckan möjlighet att nå nya kundgrupper och dessutom

att kunna fylla borden under de lugnare veckodagarna – i stort sett alla restauranger

som deltog fick också bokningar under veckan. Hela 13 av restaurangerna runt

om i Sverige fick över 500 bokade gäster under kampanjveckan,och 75 av restaurangerna

fick över 100 gäster.

Topp 10 över de mest bokade restaurangerna totalt sett slutade så här:Edsbacka wärdshus (över 1 000 gäster)Ulla WinbladhIl ConteLjunggrenMuseetStallmästaregårdenHotell SkeppsholmenStory HotelMelanders butik och brasseriStadshuskällarenI Göteborg blev restaurang Swea Hof mest populär med nästan

400 gäster och i Malmö var det restaurang Johan P. som fick flest besökare med nära 300 matgäster.– Nu ser vi fram emot höstens krogvecka då vi siktar ännu

högre vad gäller antalet deltagande restauranger och antalet matgäster, säger

Anna Wirén på Bookatable.com i en presskommentar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|