23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Skivat pålägg med Extra Virgin Olivolja

Pärsons nya påläggsserie med sju produkter är resultatet av ett samarbete med Creta Farms på Kreta, som producerar Extra Virgin Olivolja.

Rökt skinka, Rökt kalkon, Salami med grönpeppar, Kokt

medwurst med soltorkade tomater, Basturökt skinka, Rökt medwurst och Salami med

vitlök. Det är de nya påläggen från Pärsons.Påläggen produceras i Strövelstorp och Halmstad och innehåller

bara svenskt kött och Extra Virgin Olivolja från Kreta. Olivoljan ska ge en ny

smakdimension till pålägg som skinka och kalkon. För pålägg som vanligtvis har

en tämligen hög halt av fett, som salami och medwurst, uppges olivoljan också ge

en påtaglig förbättring av både fettmängd och kvalitet, eftersom det animaliska

fettet delvis ersätts med olivolja.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web01