23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Nötfärs- och karréspett till restauranger

Efterfrågan på grillspett från restaurangkunder har gjort att Scan nu lanserar nötfärsspett och karréspett.

De nya spetten har en lätt smaksättning men om kockar så

önskar, kan de pensla på litet glaze vid grillningen. Nötfärsspetten är kryddade med koriander, spiskummin,

vitlök, chili och cayenne medan karréspetten kryddats med ingefära, paprika och

vitlök, cayenne och chili.Spetten väger 100 gram styck och är restauranganpassade; det

vill säga platta för att de bara ska behöva stekas på två sidor. Tillagningstiden är ungefär fem minuter per sida, beroende

på tillagningssätt. De innehåller svenskt kött och är frysta. Det ligger 18 spett i varje tråg

och en kartong innehåller fem tråg (c:a 9 kg).

BREAKING
{{ article.headline }}
0.281|