23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Ny källarmästare på Storhogna

Storhogna Högfjällshotell & Spa har fått ny källarmästare, Peter Dahlbäck.

Den nya källarmästaren på Storhogna, Peter Dahlbäck, är utbildad på Grythyttans Restauranghögskola och har

tidigare arbetat på Aquavit Grill & Raw Bar i Stockholm och samt på

Varbergs Kurort & Spa och Lindvallen i Sälen.– Det ska bli mycket spännande att få utveckla Storhognas

restaurangutbud och profilera det lokala köket med influenser från när och

fjärran. Miljön på Storhogna är verkligen storslagen och det vill vi att maten

ska vara säger Peter i en presskommentar. – Storhognas restaurang i hotellets vinterträdgård är den

näst bästa i Jämtlands län enligt 2011 års upplaga av White Guide och vi kommer

naturligtvis sträva efter att klättra ännu högre på poängtrappan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web04