23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Bröllopsmenyn på Operakällaren

Vid fjolårets prinsessbröllop fick Stefano Catenacci ansvara för bröllopsmiddagen. Den menyn, bestående av fyra rätter, kommer nu att serveras i Operakällarens Matsal under en begränsad period.

Den 19 juni på Stockholms Slott serverades en fyrarätters

meny bestående av en förrätt med tre kalla delikatesser, två varmrätter och en somrig

dessert. Nu serveras menyn igen, denna gång för allmänheten under en

tidsbegränsad period, den 24 maj till den 9 juli, i Operakällarens Matsal. Priset är 1 300

kronor exklusive vin respektive 2 195 kr med vin.Menyn består av:Havskräfta från västkusten med sommartryffel och

tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall

grönärtsoppa med Kalix löjrom

Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från

Gotland samt nässel- och ramslökssås

Kalvytterfilé från Stenhammargård med rostad schalottenlökskrisp,

potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrine, timjankokta morötter i

vitkål och dragonsky

Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit chokladVinpaket:

Wittman Riesling Trocken 2009

Landmark Vineyards Overlook chardonnay 2007

Domaine de la Vougerie Vougeot Le Gras 2007

Huber Icewein 2009

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|