23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Spendrups koncentrerar sig

Spendrups har beslutat att koncentrera produktion och plock av drycker till Grängesberg. Detta påverkar ungefär 200 medarbetare i Vårby och Loviseberg.

Beslutet att koncentrera verksamheten innebär att verksamheterna i Vårby och i Loviseberg successivt

avvecklas och flyttas till Grängesberg mellan 2012 och 2014. T Planerna för de närmaste tre åren uppges

i ett pressmeddelande innebära investeringar på cirka en miljard kronor.– Vi går från två bryggerier till ett, där vi koncentrerar

verksamhet till Grängesberg. Vi kommer, när vi är klara att ha ett av Europas

modernaste bryggerier med den storskalighet och effektivitet som är nödvändig

för att vi ska kunna fortsätta vara konkurrenskraftiga på marknaden, säger

Spendrups nye vd Fredrik Spendrup.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web04