23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Årets ”hetaste” kock utsedd

Frida Sandberg från Stockholms Hotell- och restaurangskola har korats till årets hetaste kock 2011.

För fjärde året i rad arrangerade Arvid Nordquist HAB

matlagningstävlingen Hottest Chef Contest, där uppdraget var att skapa en

norrländsk rätt med två av Tabascos pepparsåser. Fem finalister gjorde upp om

vinnartiteln på Måltidens Hus i Grythyttan och den som lyckades bäst var Frida

Sandberg, sistaårstudent på Stockholms Hotell- och restaurangskola. Vinnarrätten bestod av rullader med variation på rotsaker och gräddig chipotlesås. Juryns motivering löd: ”För en fantastisk kombination och tolkning av uppgiften där norra Sverige

möter södra USA”. Vinnaren får bland annat en utbildningsresa till Tabasco i USA. På andraplats kom Sigfrid Hanberger från Dackeskiolan i Mjölby

och tredjepriset gick till Jennifer Andrén från Almåsgymnasiet i Borås.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03