23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Magnus Ek bäst enligt kockeliten

Magnus Ek är Kockarnas Kock 2011. 

När Sveriges främsta kockar får utse sin bästa kollega är det Oaxen-krögaren

Magnus Ek de placerar i topp. Han tar därmed klivet upp från andra platsen och

petar ner Mathias Dahlgren.

Håkan Thörnström (Thörnströms Kök), Klas Lindberg (K/L Mat & Vin), Tomas

Diedrichsen (Årets Kock 2011/Ulfsunda slott), Stefan Ekengren (Thoresta

herrgård), och Andreas Dahlberg (Bastard) är nya namn på listan. Kockeliten anser även att Markus Aujalay är Sveriges bästa

tv-kock och att Christofer Ekman är den kockdoldis som förtjänar mer

uppmärksamhet.

Kockarnas Kock 2011:

1. (2) Magnus Ek, Oaxen, Hölö

2. (1) Mathias Dahlgren, Matsalen/Matbaren, Stockholm

3. (20) Tommy Myllymäki, Julita Värdshus m.fl., Jönköping

4. (3) Björn Frantzén, Frantzén/Lindeberg, Stockholm

5. (15) Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet, Åre

6. (7) Sayan Isaksson, Esperanto/Råkultur, Stockholm

7. (7) Fredrik Andersson, Mistral, Stockholm

8. (10) Johan Jureskog, Rolfs Kök/AG, Stockholm

9. (15) Karin Fransson, Hotell Borgholm, Borgholm

10. (15) Paul Svensson, frilans, Stockholm

11. (15) Stefano Catenacci, Operakällaren/Caina, Stockholm

12. (NY)Håkan Thörnström, Thörnströms Kök, Göteborg

13. (7) Melker Andersson, Grupp F12, Stockholm

14. (4) Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus, Älvsjö

15. (NY) Klas Lindberg, Klas Lindberg Mat & Vin, Hägersten

16. (NY) Tomas Diedrichsen, Årets Kock 2011, Ulfsunda slott, Bromma

17. (NY) Stefan Ekengren, Thoresta herrgård, Bro

18. (NY) Andreas Dahlberg, Bastard Malmö

19. (10) Gustav Trägårdh, Sjömagasinet, Göteborg

20. (10) Stefan Karlsson, Fond, Göteborg

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web01