23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Mer ekologisk mat på sjukhus

Nu blir det mer ekologisk mat på flera sjukhusrestauranger i Stockholms län, sedan Sodexo har valt att certifiera enligt KRAVs förnyade restaurangregler.

KRAV-certifieringen gäller för restaurangerna på Danderyds

sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset Solna, Huddinge och Södertälje

sjukhus. KRAV-certifiering är en del av Sodexos miljö- och hållbarhetsarbete och

stämmer överens med landstingets uppsatta miljömål på 25 procents andel

ekologiska livsmedel.– KRAV-certifieringen är ett utmärkt sätt att i linje med

landstingets miljömål öka andelen ekologiskt i våra restauranger, samtidigt som

vi tillhandahåller en efterfrågad produkt till våra gäster, säger Jonas Parkvall,

distriktchef på Sodexo.I dag finns knappt 600 KRAV-certifierade restauranger i

Sverige.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.031|instance-web01