23948sdkhjf

En miljon har bokat online

De senaste åren har inneburit en dramatisk ökning på bordsbokning online. Utvecklingen av restaurangbokningar online för Bookatable.com/Livebookings har sett ut enligt följande: 2009: 391 683 bokningar, 2010: 642 482 bokningar.

Jennifer Kling blev den miljonte gästen som bokade online via Bookatables Krogerbjudande. Varje vecka presenteras ett nytt Krogerbjudande via mail till Bookatables kunder som då får möjlighet att prova många bra restauranger landet runt.

- Vi bokade Krogerbjudandet för att det ger oss möjlighet att prova på restauranger som är lite mer exklusiva och som man kanske inte provar till vardags annars, säger Jennifer.

Årets rekordnotering visar prov på att trenden mot att fler och fler restaurangbesökare väljer att boka bord online håller i sig och understryker än en gång hur viktigt det är att som restaurang idag finnas tillgänglig och att kunna nå ut till sina gäster inte minst online.

- Medieutvecklingen har på kort tid blivit mycket mer komplex och många restauranger överväger idag att bygga egna appar, vilket dock sällan är relevant för den enskilda restaurangen och kan sluta dyrt. Istället bör man som restaurang idag satsa på en mobilanpassad hemsida om man vill nå gästerna online och i farten, säger Linda Rehn, nordisk marknadschef för Bookatable.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126