23948sdkhjf

Jullunch för hemlösa

Den 18e december är det åter dags för ”Jullunch för hemlösa” i Kungsträdgården i Stockholm.
Några av Sveriges bästa kockar som Paul Svensson och Mathias Dahlgren är på plats och lagar lunchen som är gratis för människor som lever i utsatthet. För alla andra kostar lunchen 100 kronor – pengar som går till Stockholms Stadsmissions verksamheter.

– Det här är tredje året som vi drar ihop Jullunch för hemlösa. Det är fantastiskt att se hur människor engagerar sig i lunchen och bidrar med allt från tid till utrustning och råvaror. Det är ett riktigt och viktigt bevis på hur vi kan göra skillnad tillsammans, säger Anders Sewerin, initiativtagare till Jullunch för hemlösa.

– Vi uppmuntrar alla till att komma och äta årets godaste jullunch med oss på torsdag. Vi har det unika erbjudandet ”Ät en, betala för två” för alla som kan betala. Det blir god mat och stämningsfylld musik som ger en garanterad julkänsla. Alla som kommer är med och bidrar till vårt arbete med att göra Stockholm till en mänskligare stad, säger Sandra Axell, tf. lommunikations- och insamlingschef, Stockholms Stadsmission.

Några av Sveriges bästa kockar lagar maten; Mathias Dahlgren, Sigrid Bárány, Paul Svensson, Magnus Persson, Micke Göransson, Lisa Lönner Pulkinnen, Sebastien Boudet, Jennie Walldén, Amir Kheirmand och Milos ”Mille” Malbasic.

PS: Bakom initiativet står Johan Turesson och Anders Sewerin från evenemanget ”Smaka på Stockholm”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078