Menigo tar in ny affärsområdesdirektör

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Rekryteras från resebranschen.

Bassam Mattar är Menigos nya affärsområdesdirektör för den privata marknaden (storkunder, hotell och restauranger). Bassam Mattar kommer senast från TUI där han var Nordisk försäljnings- och digitaldirektör och dessförinnan var han Sverigechef för Fritidsresor.

Läs också: Fazer food services förlänger med Menigo

– Jag har varit med om att genomföra flera omfattande digitala transformationer inom resebranschen, något jag tror kommer vara av stor nytta för den digitala resa som Menigo befinner sig på, säger Bassam Mattar i ett pressmeddelande.

Bassam Mattar tror att restaurangbranschen bara kommer att öka i framtiden.

– Restaurangbranschen har en lysande framtid med en växande befolkning och de betydande livsstilsförändringarna som sker. Vi jobbar mer, bor i högre grad i städer och skiftet sker från att ha till att vara. I takt med att vi lägger allt mer tid och pengar på upplevelser blir vår roll på Menigo att hjälpa våra restaurangkunder skapa dessa upplevelser på ett smart, digitalt och hållbart sätt, säger han.

Mer om: Menigo


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Norsk citronläsk retar Coca-Cola

Glada dagar för stadskärnorna

Med fokus på fisk och grönt

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Så ska Max minska klimatutsläppen

Stureplansgruppen öppnar app-restaurang

Här öppnar restaurangkoncernen konceptet Taqueria med mexikansk snabbmat.

Nyhetsbrev

Ännu ett franskt pris till Picadeli

Arkiv

Årets första hummer näst dyrast

Retrotrend ritar om kartan för ölproducenter

Delstaten Oregon har introducerat en ny glasflaska som kan omdefiniera hur öl ska drickas i hela USA. Flaskans hemlighet? Den är standardiserad och kan återanvändas.

Onlinepizzas vd kliver av

Jureskog öppnar igen

I oktober öppnar andra restaurangen i det ska som ska bli en snabbmatskedja signerad kocken och krögaren Johan Jureskog.

Han ska lyfta fram estniska smaker

Lagunitas gästar Dogfood

Modemärke startar pop up-nattklubb

Ny hos Poppels

Växtbaserat på gourmetnivå

Nu nyöppnar Cassi

Oumph till Pizza Hut

Hon vann Lily Bollinger Award

Hanna Eriksson från Köksbaren i Umeå knep vinsten i årets upplaga av sommeliertävlingen.

Uppgifter: Coca-Cola utforskar cannabis-dryck

Färdiglagat à la Operakällaren

Nätverk med hållbara vinnare - här är finalisterna

Hälsingestintan vill ta in mer kapital

Viking Line förlänger med landslaget

Rederiet förlänger samarbetet med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorlandslaget i ytterligare två år.

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

Spendrups sluter upp bakom plaststrategi

Jobb & Karriär
Ny inköpsdirektör på kaffeföretaget

Mikrobryggeri får utökad distribution

Saknad apa dök upp på McDonalds

Svensk ost prisad i Hongkong

Här öppnar Bastard Burgers

Kopparbergs ökar vinsten

Restaurangkedja med tidning

Kafésatsning på gymmet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143