23948sdkhjf

Menigo tar in ny affärsområdesdirektör

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Rekryteras från resebranschen.

Bassam Mattar är Menigos nya affärsområdesdirektör för den privata marknaden (storkunder, hotell och restauranger). Bassam Mattar kommer senast från TUI där han var Nordisk försäljnings- och digitaldirektör och dessförinnan var han Sverigechef för Fritidsresor.

Läs också: Menigo omorganiserar och varslar

– Jag har varit med om att genomföra flera omfattande digitala transformationer inom resebranschen, något jag tror kommer vara av stor nytta för den digitala resa som Menigo befinner sig på, säger Bassam Mattar i ett pressmeddelande.

Bassam Mattar tror att restaurangbranschen bara kommer att öka i framtiden.

– Restaurangbranschen har en lysande framtid med en växande befolkning och de betydande livsstilsförändringarna som sker. Vi jobbar mer, bor i högre grad i städer och skiftet sker från att ha till att vara. I takt med att vi lägger allt mer tid och pengar på upplevelser blir vår roll på Menigo att hjälpa våra restaurangkunder skapa dessa upplevelser på ett smart, digitalt och hållbart sätt, säger han.

Mer om: Menigo
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Myllymäkis nya stjärnkrog letar talanger

Restaurangen på Djurgården börjar äntligen ta form.

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Uteserveringar utöver det vanliga

Svensk mästare i hembryggd öl

Nytt barteam när Corner Club nyöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Nyhetsbrev

Jinx utökar – öppnar restaurang

Arkiv

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.114