23948sdkhjf

Så ska personalen utvecklas

Clarion Hotel och By Marcus Samuelsson lanserar världsomspännande traineeprogram.

Programmen är tre till antalet; J1, Junior One Year Visa, Star of the Year samt Restaurant of the Year och samtliga program syftar till att attrahera och utveckla personal.

Till det förstnämnda programmet utses en till två unga talanger och får arbeta under ett år i USA. På fredag den 15 december åker Mattias Jonsson, ansvarig kock från Kitchen & Table Östersund, till New York för  att påbörja arbetet på Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster.

– Marcus är en stor förebild för personalen och ambitionen med våra satsningar är att ge de anställda en möjlighet till utveckling och vi månar om att lyfta våra talanger. Jag hoppas att vi som attraktiv arbetsgivare också blir ett föredöme för fler restauratörer och att vi tillsammans kan stärka branschen, säger Henrik Berghult, koncerndirektör Clarion Hotel.


Marcus Samuelsson är kreativt ansvarig för restaurangkoncepten Kitchen & Table, Eatery Social och Norda som alla är en del av företaget By Marcus Samuelsson som är verksamt på 23 destinationer i samtliga nordiska länder. Marcus Samuelsson har även restauranger i London och på Bermuda och i USA i bland annat i New York, Washington och Chicago.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125