23948sdkhjf

Max öppnade i Stockholm City

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Öppnar upp på Hötorget.

– Äntligen slår vi upp dörrarna till vår nya restaurang vid Hötorget, säger Christoffer Bergfors, vice vd och Sverigechef på Max i ett pressmeddelande.

Läs också: Hipster-Söder får egen Max-burgare

– Vi har sett fram emot att öppna på ett av Stockholms populäraste promenadstråk längs med Kungsgatan, mitt i city.

Restaurangen som ligger på Kungsgatan 44 invigdes den 21 mars och är den 116:e restaurangen i Sverige och den 130:e i världen.

Lokalen är designad efter det nya restaurangkoncept Max har tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs. Ovanvåningen har plats för 47 sittande gäster och på entréplan finns 61 platser. Restaurangen är utrustad med nio Expresskassor och Max har anställt cirka 70 personer.

Mer om: hamburgare | MAX
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Nyhetsbrev

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Arkiv

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.139