Sibylla öppnade i Lund

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

De har öppnat restaurang på stationen.

Den 24 maj öppnade Sibylla sin nya restaurang i en av Lunds centralstations äldsta magasinbyggnader.

Läs också: Här öppnar Subway och Sibylla

Restaurangen kommer att drivas av paret Annika och Rohit Sharma som sedan tidigare äger två Sibylla-restauranger i Lund.

– När man fortfarande är ung och har kraft, gäller det att satsa. Jag tycker det är roligt att utveckla saker och försöka få bolagen att växa, säger Rohit Sharma i en kommentar som tillsammans med hustrun Annika har som mål att på sikt inneha fem restauranger i Skåne.

Den nya restaurangen kommer i ett första skede ha plats för 84 sittande gäster och förutom vissa problem med extern skyltning i de gamla K-märkta lokalerna har det inte varit några problem med att utforma restaurangen. Läget i Sveriges tredje mest trafikerade centralstationen lär också vara gynnsamt.

– Det här är ett perfekt läge för oss och vi ligger precis i de stora trafikflödena på stationsområdet. Här kommer hända väldigt mycket framöver i och med ESS och Max IV, och man räknar med att strömmen av människor kommer öka från 50 000 till 70 000 per dag inom några år, säger Rohit Sharma.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Max vd hoppas på 50 år till

Richard Bergfors i intervju om kedjans framtid.

Från Gotthards till Norrlandsoperan

Han går till Qvanti

Vill främja hållbart fiske

Kocken och kreativa ledaren kan numera också titulera sig ambassadör för hållbart fiske.

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

Boom för alkoholfritt öl: Upp 56 procent

Nyhetsbrev

Ny nod för life science och livsmedel

Arkiv

Mer kapital till Karma- fortsatt expansion i Europa

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

MAP-packat växande trend i bagerinäringen

Hotel Rogge i nya händer

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

Upprop i restaurangbranschen - vill öka efterfrågan på svenska råvaror

Efter sommarens torka uppmanas restauranger och måltidsverksamheter välja svenskt kött, frukt och grönt för att stötta bönder efter sommarens torka.

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bordsservering på McDonald´s

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.163