23948sdkhjf

Sibylla öppnade i Lund

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

De har öppnat restaurang på stationen.

Den 24 maj öppnade Sibylla sin nya restaurang i en av Lunds centralstations äldsta magasinbyggnader.

Läs också: Sibylla där två vägar möts

Restaurangen kommer att drivas av paret Annika och Rohit Sharma som sedan tidigare äger två Sibylla-restauranger i Lund.

– När man fortfarande är ung och har kraft, gäller det att satsa. Jag tycker det är roligt att utveckla saker och försöka få bolagen att växa, säger Rohit Sharma i en kommentar som tillsammans med hustrun Annika har som mål att på sikt inneha fem restauranger i Skåne.

Den nya restaurangen kommer i ett första skede ha plats för 84 sittande gäster och förutom vissa problem med extern skyltning i de gamla K-märkta lokalerna har det inte varit några problem med att utforma restaurangen. Läget i Sveriges tredje mest trafikerade centralstationen lär också vara gynnsamt.

– Det här är ett perfekt läge för oss och vi ligger precis i de stora trafikflödena på stationsområdet. Här kommer hända väldigt mycket framöver i och med ESS och Max IV, och man räknar med att strömmen av människor kommer öka från 50 000 till 70 000 per dag inom några år, säger Rohit Sharma.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13