23948sdkhjf

Sibylla öppnade i Lund

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

De har öppnat restaurang på stationen.

Den 24 maj öppnade Sibylla sin nya restaurang i en av Lunds centralstations äldsta magasinbyggnader.

Läs också: Sibylla där två vägar möts

Restaurangen kommer att drivas av paret Annika och Rohit Sharma som sedan tidigare äger två Sibylla-restauranger i Lund.

– När man fortfarande är ung och har kraft, gäller det att satsa. Jag tycker det är roligt att utveckla saker och försöka få bolagen att växa, säger Rohit Sharma i en kommentar som tillsammans med hustrun Annika har som mål att på sikt inneha fem restauranger i Skåne.

Den nya restaurangen kommer i ett första skede ha plats för 84 sittande gäster och förutom vissa problem med extern skyltning i de gamla K-märkta lokalerna har det inte varit några problem med att utforma restaurangen. Läget i Sveriges tredje mest trafikerade centralstationen lär också vara gynnsamt.

– Det här är ett perfekt läge för oss och vi ligger precis i de stora trafikflödena på stationsområdet. Här kommer hända väldigt mycket framöver i och med ESS och Max IV, och man räknar med att strömmen av människor kommer öka från 50 000 till 70 000 per dag inom några år, säger Rohit Sharma.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Nyhetsbrev

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Arkiv

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.133