23948sdkhjf

Svensson och Taylor i ny restaurangsatsning

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Namnkunniga kockar slår sina påsar ihop och öppnar kombinerad restaurang och lanthandel i nytt bostadskvarter i Sundbyberg.

Välkända kockarna och krögarna Tareq Taylor och Paul Svensson öppnar kombinerad restaurang och lanthandel i nya stadsdelen Fabriksparken i centrala Sundbyberg utanför Stockholm. Restaurangen, som öppnar i september 2019, ska ha plats för ett sextiotal sittande gäster och i lanthandeln ska lokala råvaror säljas.

– Vi kommer att servera bra mat gjord på bra råvaror, och alla delar av dem. Vi jobbar båda mycket med att minska svinnet och spillet i matbranschen, och här kommer vi att servera hälsosamma, ekologiska maträtter samt ett noga valt utbud av lokala kvalitetsråvaror, säger Paul Svensson i en kommentar.

Kocken och krögaren Tareq Taylor är även delaktig i utformningen av Fabriksparkens bostäder och karaktär.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Anrikt bryggeri ska omprofileras och expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Convenience växer i betydelse

Nyhetsbrev

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

Arkiv

McDonald's har slut på halloumi

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.161