23948sdkhjf

Urbant italienskt och sushi till Gävle

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Två restaurangkoncept finns bland hyresgästerna i fastigheten Konvaljen vid Stortorget i Gävle.

Restaurang Basta flyttar in på övre plan i Diös fastighet Konvaljen vid Stortorget i Gävle i höst. Sushi City tar plats vid entrén till fastigheten från Stortorget. Satsningen rymmer kontor och restauranger.

- Det känns riktigt bra att kunna etablera oss i centrala Gävle. Det blir vår största satsning hittills. Vårt koncept bygger på en kombination av prisvärda pizzerior och finare italienska restauranger med en fläkt av New York-känsla i kroppen. Vår första etablering i Falun har blivit en stor succé och nu hoppas vi kunna erbjuda Gävleborna samma upplevelse. Vi kallar det an urban Italian experience, säger Brazer Bozlak, vd och affärsutvecklare hos Urban Italian Group som driver Basta i en kommentar.

Mer om: Basta
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Glutenfria bageriet med ny vd

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Nyhetsbrev

Var tionde öl är alkoholfri

Arkiv

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.117