23948sdkhjf

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

Barbecue-entusiasten Ludvig Åström och kocken Niklas Elshazly öppnade sitt framgångsrika smokehouse i Årsta industriområde i maj 2016. Nu öppnar de ytterligare en Brisket & Friends-restaurang, denna gång på Upplandsgatan i centrala Stockholm.

Brisket & Friends har både vunnit pris på Fastfood Awards (Årets streetfood-vinnare förra året) och tilldelats en Gulddrake som Stockholms bästa budgetkrog. Framgångsrecepet är att krogen röker allt kött i äkta amerikanska rökar från Oklahoma med hickoryträ som importeras från USA. 

Den nya krogen i Vasastan blir en kvällsrestaurang där fokus läggs på barbeque och öl, inklusive det nystartade ölmärket Big Bone Brews som bryggs av PKLK bryggeri direkt för Brisket & Friends. Även vegetariska alternativ utlovas.

Brisket & Friends öppnar i La Olivas gamla lokaler den 22 februari.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Max grundare instiftar stort livsmedelspris

OS-silver till kocklandslaget – guld till juniorerna

Systembolaget stämmer danska vinappen Vivino

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Max ska växa i Borås och Mölndal

Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Aloë, Etoile och Oaxen uppmärksammades under ceremonin i Norge.

Nyhetsbrev

Axfood Snabbgross till restaurangtäta Jönköping

Arkiv

Spendrups cementerar förstaplatsen på Systemet – ökade 9,5 procent

Freetrailers släpvagnar till Max

Single-malt veteran i nya kläder

Absolut vodka-ägare sänker prognos efter coronoviruset

Kök räddar käk på skånska restauranger

Ciderguru till Sverige – odlarnas intresse ökar

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

I helgen gäller det för Svenska kocklandslaget

Dumplingskonceptet Dubbel Dubbel blir kedja – målet 30 restauranger

Letar lokaler i bland annat Norrköping, Stockholm, Malmö och Lund för sitt chinese sharing-koncept.

Expansiva kedjor till Signalfabriken

Catenaccis Giretto nu även på Södermalm

Häktad för våldtäkter på kollega på snabbmatsrestaurang

De tar över Cuba Cola

Omnipollo öppnar sitt första bryggeri – i en kyrka

Asien lyfte Carlsbergs ölförsäljning

Compass Group tar över 1 000 Fazer-restauranger

Dyster januari – 25 procent fler krogkonkurser

El Bulli-kocken Ferran Adrià gästar Stockholm i vår

Foodora byter vd och siktar på nya ”sista milen”-kunder

Coop dubblar mängden naturbeteskött

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Årets viltkock vill se mer vilt på krogen

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Picadeli lanserar "Picabowl"

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Här finns landets bästa pizzerior

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11