23948sdkhjf

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

Barbecue-entusiasten Ludvig Åström och kocken Niklas Elshazly öppnade sitt framgångsrika smokehouse i Årsta industriområde i maj 2016. Nu öppnar de ytterligare en Brisket & Friends-restaurang, denna gång på Upplandsgatan i centrala Stockholm.

Brisket & Friends har både vunnit pris på Fastfood Awards (Årets streetfood-vinnare förra året) och tilldelats en Gulddrake som Stockholms bästa budgetkrog. Framgångsrecepet är att krogen röker allt kött i äkta amerikanska rökar från Oklahoma med hickoryträ som importeras från USA. 

Den nya krogen i Vasastan blir en kvällsrestaurang där fokus läggs på barbeque och öl, inklusive det nystartade ölmärket Big Bone Brews som bryggs av PKLK bryggeri direkt för Brisket & Friends. Även vegetariska alternativ utlovas.

Brisket & Friends öppnar i La Olivas gamla lokaler den 22 februari.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Panini har lämnat Kungsgatan
Hammars första förvärv – köper norrländskt bryggeri
Klart för ännu en Pinchos som fortsätter expansionen
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094