23948sdkhjf

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

Barbecue-entusiasten Ludvig Åström och kocken Niklas Elshazly öppnade sitt framgångsrika smokehouse i Årsta industriområde i maj 2016. Nu öppnar de ytterligare en Brisket & Friends-restaurang, denna gång på Upplandsgatan i centrala Stockholm.

Brisket & Friends har både vunnit pris på Fastfood Awards (Årets streetfood-vinnare förra året) och tilldelats en Gulddrake som Stockholms bästa budgetkrog. Framgångsrecepet är att krogen röker allt kött i äkta amerikanska rökar från Oklahoma med hickoryträ som importeras från USA. 

Den nya krogen i Vasastan blir en kvällsrestaurang där fokus läggs på barbeque och öl, inklusive det nystartade ölmärket Big Bone Brews som bryggs av PKLK bryggeri direkt för Brisket & Friends. Även vegetariska alternativ utlovas.

Brisket & Friends öppnar i La Olivas gamla lokaler den 22 februari.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11