23948sdkhjf

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Den snabbväxande norrländska streetfoodkedjans expansion fortsätter. Nyligen berättade vi att Bastard Burgers ska öppna minst nio nya restauranger under det närmaste året. Bara en dryg vecka senare har siffran redan stigit till tio.

Läs också: Vietnamesiskt på Götgatan

Även Solna centrum ska få en Bastard Burgers-restaurang. Den kommer att ha cirka 70 sittplatser och beräknas öppna innan sommaren 2019. 

– Vi har länge tittat på etableringar i norrort. Solna är så klart en extremt intressant kommun med mycket folk i rörelse och många arbetsplatser. Kommunen växer, så det känns naturligt att få till en etablering just där, säger Simon Wanler, vd och en av grundarna.

Det blir kedjans fjärde ställe i Stockholmsområdet efter restaurangerna i Vasastan, Farsta och Liljeholmen. En femte restaurang ska öppnas centralt på Södermalm i oktober.

Mer om: Bastard Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.162